Инверторен климатик Samsung MH052FJEA / AJ050MCJ2EH

Наличност:
В наличност
Модел:
Samsung MH052FJEA / AJ050MCJ2EH
Производител:
Samsung
Изтича след: 16 6 11 11
Цена
3,400.00лв. 2,385.00лв.

5.00 kW

Капацитет охлаждане (kW)

5.60 kW

Капацитет отопление (kW)

25 dB

Шум вътрешно тяло (dB)

до 45 кв.м.

Препоръчителна квадратура (m²)

5.90 (A+)

Енергиен клас SEER

3.80 (A)

Енергиен клас SCOP

Описание

Подовият тип климатици са едно от най-ефективните решения за отопление вкъщи, защото обдухването се осъществява по начин, при който въздушният поток обхваща целия обем на помещението и по този начин се постига равномерно разпределение на температурата от пода към тавана. С подовите климатици забравяте за студения под и лесно свиквате с уюта и комфорта, които създават. Този тип климатици най-често се поставя в спални помещения или детски стаи, защото работят изключително тихо и работата им не предизвиква образуването на некомфортни течения. Също удачно решение са, когато няма възможност за монтаж на климатик на стената и традиционно се поставят под прозорец. Имат характерен компактен дизайн, който дискретно се адаптира към всеки тип интериор и го допълва чудесно.

 

 

Тънък и интелигентен дизайн
С дебелина от само 199 мм, това е най-тънкият модул на пазара. Той осигурява оптимална производителност, съчетана с елегантен и компактен дизайн. Умният Clean Panel е иновативен и уникален, като предотвратява натрупването на прах по модула и в стаята. С по-малко замърсявания и по-малко запушвания, фирмите печелят от намалените разходи за почистване и поддръжка. Възможно е системата да се контролира чрез интуитивен черен сензорен дисплей, което позволява на потребителите да извлекат максималните резултати от този продукт.


2-посочни въздухоотводи
Като разполага с два отделни въздушни изхода за охлаждане и загряване, подовата конзола гарантира, че желаната температура достига до всеки сантиметър пространство. Топлият въздух се извежда през долния въздушен изход, което помага топлината да се разпредели равномерно из стаята. С тези иновативни двупосочни въздушни изходи, може да се насладите на по-комфортна и по-приятна среда.


Тиха работа
Подовият климатик Samsung е не само мощен и ефикасен, но и работи възможно най-тихо - с ниво на звука от само 23 dB. Има четири различни работни режима, които дават на потребителите избор между висок, среден, нисък и тих. Това предлага физически комфорт чрез оптимална температура, както предимствата на тихо и спокойно работно пространство.


Антивирусен филтър
Антивирусният филтър осигурява чист и здравословен въздух.

Технически характеристики
Препоръчителна квадратура (m²) от 45 до 50 кв.м.
Мощност (BTU) 18 000 BTU
Отдавана мощност - Охлаждане (kW) 5.00 (1.90-5.50)
Отдавана мощност - Отопление (kW) 5.60 (1.50-6.50)
Консумация - Охлаждане (kW) 1.79
Консумация - Отопление (kW) 1.76
SEER - енергиен клас на охлаждане (A)
SCOP - енергиен клас на отопление (A)
Ниво на шум - вътр. тяло/външ. тяло (dB) 25/48
Работен диапазон - Охлаждане (°C) от -15 до +50
Работен диапазон - Отопление (°C) от -20 до +24
Размери - Вътрешно тяло (ВхШхД) (мм) 620x720x199
Размери - Външно тяло (ВхШхД) (мм) 548x790x285
Тегло - вътрешно/външно тяло (кг) 15/33
Фреон R410a