Hygea Air Pro

Наличност:
Предварителна поръчка
Модел:
Hygea Air Pro
Цена
497.00лв.

Описание

Hygea Air Pro е мощен, СМАРТ пречиствател на въздух с WiFi контрол за дома и офиса. Супер прецизна 6-степенна филтрация пречиства въздуха на 99,97% от ултра фини прахови частици с размер до 0.3 микрона. Унищожава вируси и  бактерии, неутрализира отрови във въздуха като бензен и формалдехид, елиминира лоши миризми, цигарен дим, алергени, полени и други.
 • *СУПЕР ПРЕЦИЗНА 6-СТЕПЕННА ФИЛТРАЦИЯ;
 • *ЕЛИМИНИРА ДО 99.97% ОТ ВСИЧКИ ЗАМЪРСИТЕЛИ ВЪВ ВЪЗДУХА;
 • *НАЙ-ВИСОКИЯ КЛАС ХЕПА ФИЛТЪР НА ПАЗАРА – H13;
 • *UV ЛАМПА БЕЗ ОЗОН УНИЩОЖАВА ВИРУСИ И БАКТЕРИИ;
 • *WiFi КОНТРОЛ ЧРЕЗ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН И GOOGLE HOME;
 • *ДИСПЛЕЙ ПОКАЗВА КАЧЕСТВОТО НА ВЪЗДУХА В РЕАЛНО ВРЕМЕ;
 • *ПОДХОДЯЩ ЗА ПОМЕЩЕНИЯ ДО 50 КВ.М. ( CADR – 350 КУБ.М./ЧАС );
 • *НАМАЛЯВА СИМПТОМИ НА АСТМА, АЛЕРГИИ И ДИХАТЕЛНИ ЗАТРУДНЕНИЯ;
 • *ИДВА С ФИЛТЪР, ГОТОВ ЗА УПОТРЕБА;
 • *ЦЕНА БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ;
 • *2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ.

ПОСТОЯНЕН МИЕЩ СЕ СУПЕР ФИН ПРЕД-ФИЛТЪР
Пречиства от прах, животински косми и всякакви по-едри частици във въздуха. Той предпазва висококачествения HEPA филтър от прекомерно замърсяване и удължава неговия живот. Достатъчно е да го измивате на струята на душа на всеки 3-4 седмици или по-често, ако се налага. Не се нуждае от подмяна.

АНТИБАКТЕРИАЛЕН ФИЛТЪР
Този филтър е допълнителна защита от вируси, бактерии, като потиска размножаването и растежа на Стафилококус ауреус, Ешерихия коли и много други.

НАЙ-ВИСОКИЯ КЛАС HEPA ФИЛТЪР - H13
Най-важното за един пречиствател е неговия HEPA филтър! Hygea Air Pro е оборудван с най-високия клас на ХЕПА филтър на пазара - H13. Той елиминира до 99.97% от всички замърсители с големина до 0.3 микрона /за сравнение - човешкият косъм е с диаметър около 50-150 микрона/. Това включва: ултра фин прах, вируси, акари, алергени, полени, бактерии, дори спори на мухъл. Това, което сигурно не знаете е, че повечето продукти на пазара са с ХЕПА филтри клас Е11 или дори Е10, а не ви го казват, защото те са много по-малко ефективни и много по-евтини. 

ФИЛТЪР С АКТИВЕН ВЪГЛЕН
Този филтър съдържа малки парченца активен въглен, които са изключително порести и имат огромна покривна площ. Неутрализира отрови във въздуха като бензен, формалдехид и други летливи органични съединения. Улавя и неутрализира почти напълно неприятни миризми на готвено, на застояло, цигари, мухъл, домакински препарати и много други. (Имайте предвид, че кухненските миризми се пропиват в мебелите, мокетите, килимите, щорите и е почти невъзможно да се премахнат изцяло, с който и да е пречиствател на пазара)

UV ЛАМПА /БЕЗ ОЗОН/ + ФОТОКАТАЛИТИЧЕН ФИЛТЪР 
Този пречиствател използва UV LED лампа от ново поколение с дължина на вълната 395nm /тип A/, която не генерира НИКАКЪВ ОЗОН и е напълно безопасна както за хора, така и за домашни любимци. UV лампата в комбинация с фотокаталитичния филтър с Титаниев диоксид /TiO2/, създават процес наричан "фотокаталитична оксидация", чрез който се унищожават напълно бактерии, вируси и вредни газове. UVA лампите са много по-ефективни от UVC лампите, когато се използва фотокаталитичен филтър с TiO2.

ЙОНИЗАТОР
Йонизаторът генерира до 8 милиони негативно заредени йони на куб.см., които се свързват с позитивно заредените частици в стаята, като прах, бактерии, полени, цигарен дим, алергени и други, като по този начин се намалява броя на свободно движещите се частици във въздуха и допълнително въздухът се пречиства. Освен това те намаляват статичното електричество по електроуредите и са доказано много полезни за здравето.

Благодарение на диодната UVA лампа, в комбинация с филтъра с Титаниев диоксид, напълно се унищожават опасни бактерии, вируси, алергени, както и вредни летливи органични съединения и газове. По този начин силно се намаляват симптомите на алергии, астми, дихателни затруднения и разпространението на зарази. В същото време тази лампа е диодна, тип UVA и не генерира НИКАКЪВ ОЗОН и това я прави 100% безвредна както за хора, така и за домашни любимци. Тя е напълно скрита вътре в пречиствателя и няма никаква опасност и за очите ви.

Вие може да не виждате колко замърсен е въздуха в помещението, но Hygea Air Pro усеща и ви показва това. Пречиствателят има прецизен датчик, който постоянно следи за количеството на фини частици и вредни миризми във въздуха в помещението и го изписва в цифри на дисплея. Показанията означават милиграми фини частици над 2.5 микрона на куб.см. При включване на уредът, сензорът тества въздуха в рамките на 30 секунди и показва на дисплея количеството фини прахови частици. Според качеството на въздуха се определя скоростта на филтрация и цвета на диодната лента под предния капак. В зависимост от качеството на въздуха, уредът се включва автоматично на различна скорост и много бързо сваля тези показания до минимума, който за този уред е 1 мг/см3.

Сензорният панел на пречиствателя е изключително стилен, направен изцяло от черно закалено стъкло, като в същото време е интуитивен и много лесен за работа. Само с нежно докосване пускате желаната от вас функция. На дисплея може да видите качеството на въздуха в реално време, както и символа на избрания от вас режим. При стартиране уредът тръгва в Автоматичен режим, без включен йонизатор и УВ лампа. След това вие ръчно можете да изберете дали да ги пуснете или не. Има дори бутон за защита от деца, който деактивира всички бутони по дисплея.

Вие може да контролирате всички функции на пречиствателя Hygea Air Pro напълно дистанционно и да следите качеството на въздуха в помещението, с помощта на безплатното приложение за мобилен телефон Tuya Smart. Приложението работи за телефони на Android, както и IOS.  Можете също така да създавате различни СМАРТ автоматизации и дори гласово да контролирате пречиствателя, чрез Google Home Assistant.

Пречиствателят на въздух Hygea Air Pro има уникална система на циркулация на въздуха, която не създава течение както много други пречистватели. Той засмуква мръсния въздух от процепите на предния капак, след това въздухът минава през всички филтри и накрая излиза кристално чист, но не отгоре, както е при почти всички пречистватели на пазара, а отстрани на уреда. По този начин въздухът остава ниско долу до пода и не се създава обичайното течение.