За нас

КА 5 Клима ООД е фирма работеща в сферата на климатизацията на малки и средни обекти. Персоналът на фирмата е сертифициран за работа с озоноразрушаващи газове и има стаж в страни от Европейския съюз. Ка 5 Клима е лицензирана за подръжка и ремонт на системи с хладилен агент, съгласно регламент (ЕС)517/2014.


Създадена през 2006 година, фирма Ка 5 Клима, се специализира в проектирането и изграждането, на климатизация и вентилация за нуждите на частни и корпоративни клиенти. Фирмата извършва доставка, монтаж и сервизна дейност на битови помещения и офисни части.


Ка 5 Клима притежава необходимите сертификати и разрешителни, удостоверяващи високото качество и професионализъм на нашите екипи съгласно най- новите изисквания, наредби и професионални стандарти на Европейския съюз, съгласно регламент (ЕС)517/2014 свързан с озоноразрушаващите газове, свързан с Протокола на КИОТО.


Този сертификат дава разрешение за обслужване, етикетиране, проверки за херметичност и ремонт на климатични инсталация със съдържание на фреон над 3 кг. Наш основен приоритет са коректността, качеството на обслужване и запазването на дълготрайно партньорство.


Фирмата е оторизиран монтажен център на водещи марки в сферата на климатизацията и отоплението – Дайкин, Фуджи Електрик, Митсубиши Електрик, Мидеа и разполага с богата гама техни климатични системи, както за битови нужди, така и за цялостна климатизация –VRF, VRV.


Като знак за качеството на работа, която извършваме, фирма Ка 5 Клима получава препоръки от партньорите си по различните проекти.