Прахосмукачка робот - MAGNUM ONE- черен

Наличност:
Предварителна поръчка
Модел:
MAGNUM ONE- черен
Цена
539.00лв.

Описание

2 години гаранция в България, упътване на български език!
 
Роботът прахосмукачка MAGNUM ONE e последователят на доказалия се на пазара модел MAGNUM. Този робот предлага по-олекотени функции, както и възможност да добавите мокро почистване към окомплектовката на робота по Ваше желание. MAGNUM ONE за разлика от предшественика си разполага с още по-усъвършенствано мобилно приложение, специално разработено за модела на български език, което Ви дава допълнителни възможности да управлявате процеса на почистване и да задавате Ваши индивидуални настройки (автоматично разделяне на помещението на стаи в различни цветове и възможност за задаване на реда на почистване на стаите, определяне на всмукателна мощност и ниво на вода за всяка стая).
 
Роботът MAGNUM ONE притежава актуални функции от висок клас и има изключително добро представяне, което ще направи почистването на дома Ви бързо, лесно и приятно изживяване.
 
360° detection Laser radar, LDS + SLAM algorithm - Безупречна навигационна система с лазер, който се върти на 360 градуса и "усеща" всички препятствия и прегради, така че предварително да си изгради най-ефективния маршрут за почистване.
App with Real-time map - мобилно приложение Tuya App, специално разработено за модела на български език, което Ви дава възможност за следене на картата на Вашия дом в реално време и Ви предоставя широк спектър от функции - избиране на ниво на всмукателна мощност, ниво на изпускане на вода за мокро почистване, задаване на зони за почистване и забранени зони, настройка на график за почистване, и т.н. Приложението може автоматично да раздели помещението на стаи в различни цветове (можете да направите корекции по Ваше желание), можете да зададете реда на почистване на стаите, както и да зададете всмукателна мощност и ниво на вода за всяка стая. От приложението можете да поддържате няколко карти и да избирате коя да използвате от списъка.
Всмукателна мощност от 2200 Pa, безчетков Nidec мотор и литиево-йонна батерия 2600 Mah ще осигурят безупречна работа и ефективно почистване, както на твърди настилки, така и на килими. Прахосмукачката Magnum ONE е изключително подходяща и за поддържането на чистота в домове с домашни любимци!
Auto recharging, Breakpoint Continual Cleaning - автоматично презареждане и продължително почистване, дори когато батерията на робота не е достатъчна да се почисти цялото помещение. Ако зарядът на батерията падне до 15% преди да е приключила с почистването, роботът ще се върне на зарядната станция, ще зареди батерията до 80% и ще стартира отново за да довърши почистването
3-степенна филтрация, която отстранява праха и алергените: миещ се HEPA филтър, миещ се основен филтър и миещ се дунапренов плат, които се грижат за безкомпромисната чистота във Вашия дом!
TOF сензор + 38 групи Smart сензори - идентифицира безупречно черни/бели и стъклени стени, както и всякакъв тип препятствия, така че да почисти качествено цялата площ и едновременно с това да защити Вашите мебели
Възможност за гласов контрол чрез Alexa / Google Home
Дистанционно управление - можете да управлявате робота както чрез приложението, така и чрез дистанционното управление в комплекта
* Сухо и мокро почистване (опция, можете да добавите от падащото меню) - Към стандартната окомплектовка на роботът прахосмукачка Magnum ONE можете да добавите и иновационен електронен контейнер за сухо и мокро почистване с микрофибърен моп
* Поддържане на всички аксесоари резервни части за този модел


 Време за работа: 

 до 160 мин*

 Време за зареждане:

 около 4 часа

 Батерия: 

 Li-ion 2600 mAH

 Ниво на шума:

 56-70 db

 Всмуктелна мощност:

 2200 Pa

 Капацитет на контейнер за боклук:

 0.6 L

 Капацитет на контейнер за вода:

 опция (закупува се отделно) - 0.3 L за вода + 0,35 L за отпадъци

 Система против падане:

 ДА

 Режими на почистване: 

Умен / систематичен режим, използващ навигация чрез лазер, при който роботът минава еднократно през всяка зона и спира автоматично, когато почистването е приключило. Ако зарядът на батерията падне до 15% преди да е приключила с почистването, роботът ще се върне на зарядната станция, ще зареди батерията до 80% и ще стартира отново за да довърши почистването

 Система за почистване:

 2 въртящи се удължени четки
 + основна V-образна ротираща четка
 + вакуум за засмукване на отпадъци
 + сух/мокър моп

 Автоматично презареждане: ДА
 HEPA филтър: ДА (МИЕЩ СЕ)
 Дистанционно: ДА

 Допълнителни функции:

 - цвят - черен
 - мобилно приложение и Wi-Fi връзка
 - умен / систематичен режим, използващ навигация чрез лазер
 - мокро почистване (влажно забърсване) - ОПЦИЯ (закупува се отделно, можете да изберете от падащото меню)- чрез електрически контейнер за вода постепенно се напоява микрофибърен моп, който извършва влажно забърсване едновременно със сухото почистване
 - възможност за избор на зони за почистване и забранени зони, задаване на всмукателна мощност, настройка на интензитета на мокро почистване и други функции
 - поддържане на няколко броя карти и зони
 - миещ се HEPA филтър
 - функция "График"
 - различни нива на всмукателна мощност
 - площ на почистване с едно зареждане: до 100-120 м2
 - възможност да прекосява препятствия до 2 см.

 - 30 W
 - възможност за закупуване отделно на мека или силиконова четка, които са подходящи за използване на твърд под

 Размер:

 прахосмукачка - 35 х 35 х 10 см

 Тегло: 

 6 кг (с кутия), 3.5 кг - робот


* При тестове на твърд под с най-ниска всмукателна мощност!
** Размерите на робота посочват диаметъра и височината от пода до най-високата част на прахосмукачката!
 
*Автоматично презареждане - роботът автоматично отива до станцията за зареждане, за да се зареди, така че да е готова за следващото чистене.
*Функция “График” - прахосмукачката разполага с функция за настройване на час за стартиране на почистване. По този начин роботът ще се активира в удобно за Вас време, дори ако не сте вкъщи, за да се радвате на по-чист дом.
*Система против падане - система от вградени сензори, които предпазват от падане по стълби и други вертикални скосявания.
*HEPA (хепа) филтър - спомага за качественото почистване на Вашия дом или офис като улавя и задържа микроскопични прахови частици, бактери и алергени и по този начин гарантират по- чист и здравословен въздух.
 
Окомплектовка:
- Роботизирана прахосмукачка
- Станция за зареждане и адаптор
- Дистанционно управление
- 4 броя странични четки (2 бр. леви + 2 бр. десни)
- Основна V-образна четка (окомплектована)
- 2 броя миещ се хепа филтър с дунапренов пласт (1 бр. в контейнера + 1 бр. резервен)
- Контейнер за сухо почистване
- Четчица за почистване
- Адаптор
- Упътване на български език
 
ОПЦИИ (може да се закупят отделно):
Контейнер за сухо и мокро почистване + 1 бр. моп - можете да добавите от падащото меню
Мека четка - подходяща за твърд под (можете да добавите от меню "Консумативи и Аксесоари")
Силиконова четка - подходяща за твърд под (можете да добавите от меню "Консумативи и Аксесоари")
Гаранция: 24 месеца
Гаранция на акумулаторната батерия: 6 месеца
 
* Поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки - като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!
* Възможно е роботът да не се движи коректно при излагането на много ярка светлина или директни слънчеви лъчи!
* Възможно е роботът да не работи дълго върху някои по-гъсти или дебели килими, килими с дълги ресни, рогозки и други.