Термопомпена система въздух-вода Samsung EHS EDM AE160MNYDEH AE120MXTPEH

Наличност:
В наличност
Модел:
Samsung EHS EDM AE160MNYDEH AE120MXTPEH
Производител:
Samsung
Цена
11,967.00лв.

Описание

Инверторна термопомпена система „Въздух-Вода“ разделен тип EHS TDM PLUS, работеща на отопление и охлаждане, към която вместо вентилаторни конвектори на вода могат да бъдат добавяни стандартни вътрешни тела на директно изпарение.


Интегрирана система за отопление и охлаждане на по-ниска цена
EHS TDM може да произведе вода и въздух, които са затоплени или охладени от едно вътрешно тяло. Системата въздух-вода доставя топла вода до радиатори, подово отопление и санитарни водоизточници. Тази икономична и екологична технология е подходяща за места, където пространството е ограничено.
Обикновено за всеки сезон е необходимо различно решение за отопление или охлаждане. Samsung EHS може да се използва през цялата година, независимо от климата, защото може да бъде едно външно тяло може да бъде използвано за отопление или охлаждане.

Перфектната All in One система
Иновативната технология EHS TDM дава възможност един външен модул да работи с две функционалности.
Интелигентното управление се редува между въздух-вода и въздух-въздух, както и когато е необходимо. Тъй като има само един модул, който да се инсталира, това спестява разходи за инсталиране и позволява по-ефективното използване на пространството.

Бързо отопление с TDM технологията
Технологията TDM предоставя на потребителите по-бърз, по-гъвкав, двоен подход за контролиране на температурата. Това иновативно решение ускорява процеса, чрез излъчване на горещ въздух в допълнение към подовото отопление, за да затопли средата по-бързо. Наслаждавайте се на идеалното удобство в дома ви благодарение на Samsung EHS TDM.
Подовото отопление е добре познато като оптимална опция за отопление за вътрешен комфорт. Все пак, след включване на подовото отопление, са необходими 4 до 8 часа за да се загрее помещението. Технологията Samsung TDM, първата по рода си в Европа, ускорява загряването чрез удвояването на източника на топлина. EHS TDM разпределя горещ въздух и осигурява подово отопление, за бързо затопляне на помещението.


В цената на комплекта е включено дистанционно управление – MWR-WW00N, окомплектовано с хидромодула

Технически характеристики
Препоръчителна квадратура (m²) от 90 до 95 кв.м.
Мощност (BTU) 40 000 BTU
Отдавана мощност - Охлаждане (kW) 12.00
Отдавана мощност - Отопление (kW) 12.00
Консумация - Охлаждане (kW) 2.90
Консумация - Отопление (kW) 2.72
SEER - енергиен клас на охлаждане EER - 4.14
SCOP - енергиен клас на отопление COP 4.41
Ниво на шум - вътр. тяло/външ. тяло (dB) -/55
Работен диапазон - Охлаждане (°C) от +10 до +46
Работен диапазон - Отопление (°C) от -25 до +35
Размери - Външно тяло (ВхШхД) (мм) 1420x940x330
Тегло - вътрешно/външно тяло (кг) -/107
Фреон R410A